Hakkımda

Alanya Satılık Villa Alanya Mahmutlar Sahibinden Satılık Daire ve Satılık Ev, Konut ve Emlak Fiyatları ve İlanları. Alanya Satılık Daire

Blog Arşivi

Blogger tarafından desteklenmektedir.

13 Kasım 2017 Pazartesi

Euro Residence 4 – Mahmutlar / Alanya

01:18 - By alanyadaire 0

Euro Residence 4 – Mahmutlar / Alanya

                Alanya’nın en nezih alanlarından birinde Mahmutlar’da yer alan dairemiz sizlere konfor ve estetiği aynı anda sunmaktadır. Dairemizin konum olarak bulunduğu alan incelendiğinde Milli Eğitime Bağlı okulların, Sağlık Bakanlığa bağlı hastane ve sağlık ocaklarının oldukça yakın alanlarda olduğunu ifade etmek gerekiyor. Dolmuş ve otobüs hatları ise site önündeki duraklardan sağlandığından dolayı geniş ulaşım ağına sahip bir alanda bulunuyor.
Alanya Satılık Daire



Mahmutlar Satılık Daire

                Dairemizin özelliklerinden bahsetmek gerekirse; 2+1 olarak planlanmasına rağmen oldukça geniş ve ferah bir alana sahiptir. Dairenin Amerikan mutfak sistemine sahip olması mutfak ile salon bağlantısının bulunmasını sağlamaktadır. Mahmutlar Satılık Daire  Bu sayede mutfaktaki işlerinizle uğraşırken aile fertleriyle sohbet edebilir, çocuklarınızın neler yaptığını gözlemleyebilirsiniz. 2 adet yatak odasına sahip olan dairemiz de ebeveynler ve diğer aile fertleri için ayrı alanların bulunması oldukça önemlidir. 1 adet banyo ve 1 adet WC bulunan dairemizin geniş alana sahip olmasından dolayı, banyo ve WC birbirinden ayrı alanlarda yer almaktadır. Bu sayede her alanda da geniş planlama yapılmıştır. Dairenizin salonu oldukça geniştir. Bu genişliği hayal edebilmeniz adına 2 adet büyük balkona sahip olduğunu belirtmemiz gerekiyor. Balkona çıktığınızda dairenize 350m uzakta olan denizi gözlemlemeniz mümkündür. Eşsiz deniz manzarasına sahip dairenizden isterseniz denizi izleyebilir, isterseniz plaja birkaç dakika içerisinde yürüyüş yaparak ulaşabilirsiniz.
Alanya Satılık Daire


Alanya Satılık Daire

                Daire içerisinde bulunan eşyalar ve taşınmazlar dairenin önemli özelliklerini ortaya çıkarıyor. Gardrop, portmanto, duşa kabin gibi taşınmazların daire içerisindeki kalite ve konforu yükseltmek adına hazır bulunduğunu ifade edelim. Ayrıca daire içerisindeki tüm eşyaların sıfır ayarında olduğunu güvenle kullanılabileceğini eklemek gerekiyor. Şuan için dairenizde eksik olan şey sizsiniz. Dairenize adım attığınız andan itibaren ihtiyacınız olan tüm eşyalar hazır bir şekilde sizleri bekliyor olacaktır.
Alanya Satılık Daire


                Daire dışında sitenin bazı özelliklerinden bahsederek yaşam alanınız hakkında fikir sahibi olmanıza katkı sağlayalım. Sitenizin kendine özel ve sadece site sakinlerinin kullanabileceği yüzme havuzuna sahip olması yaz ayları için büyük bir avantaj sağlıyor. Alanya Satılık Daire  Site içerisinde güvenlik personellerinin 7/24 hizmet sağladığını ve sitenin hemen hemen her alanına hakim güvenlik kameralarının kesintisiz olarak kayıt altına alınarak, anlık olarak takip edildiğini belirtmek gerekiyor.



Subscribe to this Blog via Email :

0 yorum:

Alanya Satılık Daire

Alanya Satılık Daire - Mahmutlar Satılık Daire Alanya Kiralık Daire - Mahmutlar Kiralık Daire Bu Kalitede En Uygun Fiyat Alanya Satılık Daire Alanya / Mahmutlar da Günlük Kiralık Daireler Whasp : 0 530 547 50 56 HEMEN ARAYIN, FİYAT ALIN, https://www.alanya.com.co/ ----- http://alanya-satlk-daire.business.site/ WhatsApp Support : +90 – 530 547 50 56 Gmail : alanyavipemlak@gmail.com ---- Facebook Support : https://www.facebook.com/AlanyaSatilikDaire1/ Adres : YILDIRIM Apt. Barboros Cd No : 23 A Mahmutlar / Alanya DETAYLI BİLGİ VE DİĞER SATILIK DAİRELERİMİZ İÇİN İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ.. Alanya Emlak -Alanya Arsa – Alanya Kiralık
back to top