Hakkımda

Alanya Satılık Villa Alanya Mahmutlar Sahibinden Satılık Daire ve Satılık Ev, Konut ve Emlak Fiyatları ve İlanları. Alanya Satılık Daire

Blog Arşivi

Blogger tarafından desteklenmektedir.

13 Kasım 2017 Pazartesi

Mahmutlar Satılık Daire –TOROS-1 RESİDENCE 2+1 DAİRE

06:03 - By alanyadaire 0

Mahmutlar Satılık Daire –TOROS-1 RESİDENCE 2+1 DAİRE


                Daireniz Mahmutlar merkezde yer aldığından dolayı şehrin her yerine hakim bir alanda konumlandığını ifade edebiliriz. 3 Bloktan oluşan site kalabalık olmamasından dolayı sakinliği ve huzuru aynı anda sunmaktadır. Binanın günümüz modern mimari anlayışa uygun olarak tasarlanmış olması dairenizin fark yaratan özellikleri arasında yer alıyor. 7.815m² alana sahip olan siteniz 3 bloktan oluştuğu için muhteşem geniş alanıyla dikkatleri üzerine topluyor. Sosyal ve sportif faaliyetlerinizi gerçekleştirebileceğiniz alanları bünyesinde barındıran siteniz sizlere kusursuz bir yaşam alanı sunuyor.

mahmutlarda satilik kelepir daireler
mahmutlarda satılık yazlık



                Dairenizin özelliklerinden bahsederek ilerleyelim. 2+1 olarak planı çizilen dairen birçok 3+1 daireden daha geniş bir alana sahiptir. Net olarak 130m² alana sahip olması ferah ve geniş kullanım imkanı sağlamaktadır. mahmutlarda satılık ucuz daire  Daireniz 10 katlı bloğun 1. katında yer almaktadır. Hem doğu hem de batı cepheye sahip olması farklı açılardan farklı manzaraları izleme fırsatını sizlere sunuyor. Isıtma ve soğutma ihtiyaçlarınızı karşılamak üzere hazırlanmış olan klima sistemi 2 adet olarak daire içerisinde bulunmaktadır. Ayrıca 1 adet sıfır ayarında çamaşır makinesi de dairenizle birlikte sunulan sürprizler arasında yer alıyor.

  • mahmutlarda satılık ucuz daire
  • mahmutlarda satilik kelepir daireler
  • alanya mahmutlarda satılık müstakil evler
  • alanya mahmutlar barbaros caddesi satılık daireler
  • alanya mahmutlarda satılık daire hurriyet emlak
  • alanyada satılık daireler ucuz
  • mahmutlarda satılık yazlık
  • alanya mahmutlarda satılık daire fiyatları
mahmutlarda satılık yazlık
alanya mahmutlarda satılık daire fiyatları


                Geniş bir alana sahip olan dairenizde 2 adet WC bulunuyor. Ayrıca farklı cephelerde 2 adet balkona sahip olması eşsiz manzaraları izlemenizi kolaylaştıracak detaylar arasında yer alıyor. Balkon sayısının çok olması daha fazla güneş ışığı için ekonomi sağlamaktadır. Güneş enerji sisteminin hazır bulunması sıcak su ihtiyaçlarınızın ücretsiz olarak karşılanmasını sağlayarak aile bütçenize katkı sağlamaktadır. Zemin mermer olduğundan dolayı temizlik işleri dakikalar içerisinde tamamlanarak ev hanımlarının memnuniyetini sağlayacaktır. Daire içerisinde sunulan ekstralardan bahsetmek gerekirse vestiyer, gömme dolap ve duşa kabin sıfır ayarında olarak dairenizle gelen sürprizler arasında yer alıyor. Mutfak dolabını mutfakta geçireceğiniz zamanlardaki en büyük yardımcınız olacaktır.


                Daire özelliklerinin dışında yaşam alanınızı oluşturan site özelliklerden bahsedelim. Yüzme havuzuna sahip sitenizde yetişkinler için ayrı bir alan çocuklar için ayrı bir alan bulunmaktadır. Ayrıca çocukların yüzme havuzunda daha eğlenceli zaman geçirmesini sağlamak amacıyla su kayağı bulunduğunu ifade etmek gerekiyor. Çocuklarınız yaz aylarında yüzme havuzunda çok eğlenecektir. Dilerseniz 450m uzaklıktaki sahile yürüyüş yaparak ulaşabilir, deniz keyfini yaşayabilirsiniz. Site içerisindeki yaşam alanınızda spor salonu, restaurant, mahmutlarda satilik kelepir daireler  futbol ve basketbol sahası, tenis kortu bulunuyor. Kesintisiz olarak güvenlik kameralarının hizmet sağladığını da belirtmek gerekiyor. Merkezi uydu sistemi sayesinde dairenizden uydu bağlantısını kolaylıkla yapabileceğinizi unutmayınız. Ayrıca sitenizin bulunduğu konum yeni açılacak olan AVM ye 400 mesafededir. Bu durum genişmiş ulaşım ağını da beraberinde getirmektedir. Bölgenin her geçen gün değerlenmesi güçlü bir yatırım aracı olarak düşünülebilir. 50 euro aidat ödendiğini ve sitenizin tüm ihtiyaçlarının aidat aracılığıyla karşılandığını belirtmek isteriz. Dairenizin fiyatı ise 62.000 euro dur.

Subscribe to this Blog via Email :

0 yorum:

Alanya Satılık Daire

Alanya Satılık Daire - Mahmutlar Satılık Daire Alanya Kiralık Daire - Mahmutlar Kiralık Daire Bu Kalitede En Uygun Fiyat Alanya Satılık Daire Alanya / Mahmutlar da Günlük Kiralık Daireler Whasp : 0 530 547 50 56 HEMEN ARAYIN, FİYAT ALIN, https://www.alanya.com.co/ ----- http://alanya-satlk-daire.business.site/ WhatsApp Support : +90 – 530 547 50 56 Gmail : alanyavipemlak@gmail.com ---- Facebook Support : https://www.facebook.com/AlanyaSatilikDaire1/ Adres : YILDIRIM Apt. Barboros Cd No : 23 A Mahmutlar / Alanya DETAYLI BİLGİ VE DİĞER SATILIK DAİRELERİMİZ İÇİN İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ.. Alanya Emlak -Alanya Arsa – Alanya Kiralık
back to top